Echipa glittr la Corbeanca

La glittr, ne place să întâlnim și să încurajăm fete de peste tot din România! Vrem ca fiecare fată să știe că ește iubită, apreciată, prețuită, aleasă, frumoasă și creată după chipul și asemănarea lui Dumnezeu. Încercăm să facem mesajul acesta auzit prin țară prin evenimentele noastre, grupurile mici și social media. Evenimentele noastre mai mari au fost în București, dar ne bucurăm când avem oportunitatea să mergem în afara orașului.

Și săptămâna trecută am făcut fix asta.

Am plecat cu echipa glittr în Corbeanca, la Nord de București. Și ce ne-am distrat! Ne-am bucurat de timpul în care ne-am jucat, am vorbit și am încurajat fetele. Ne-a plăcut timpul petrecut în grupurile mici. Ne-am bucurat să ascultăm ce cred despre frumusețe și identitate și o fată chiar a spus că crede din toată inima că Isus o iubește și că a murit pentru ea.

Timpul petrecut cu fetele a ajuns la final, și după multe îmbrățișări și poze, fetele au plecat acasă. Sperăm și ne rugăm ca fiecare fată să fi plecat acasă încurajată, inspirată, crezând că este o fiică a Regelui prea Înalt. În drum spre București, zâmbetul și râsul fiecărei fete ne-a rămas impregnat în gânduri și suflet. De abia așteptăm să le mai vizităm și să investim în relațiile cu fetele acestea incredibile.

Dacă ai o inimă pentru adolescente și vrei să începi ceva în comunitatea sau în zona ta, trimite-ne un mesaj, spune-ne de ce ai nevoie și ce ți-a pus Dumnezeu pe inimă. Ne poți contacta la info@glittr.ro

D-abia așteptăm să ne auzim!

Puteți vedea poze de la evenimentul de la Corbeanca aici

Leave a Comment