Resurse

Resursele GLITTR

* click pe poza pentru a deschide .pdf-ul. Pentru a le downloada, mai apoi, click pe icon-ul pdf-donwload-icon din dreapta-jos

Planul de Citire al Bibliei – Vara 2017

26 iunie 2017 vom începe Planul de Citire al Bibliei Vara 2017. Este un plan pentru 10 săptămâni – 50 de zile de citit Scriptura. Ne-ar plăcea să te alături și tu. Printeaz-o și păstreaz-o în Biblia ta. Haide să ne avântăm în Cuvântul Lui Dumnezeu și să îl lăsăm să prindă viață în noi! (26 iunie – 1 septembrie)

Descarcă planul de citire a Bibliei pentru vara anului 2017 de aici.

Descarcă planul de citire a Bibliei pentru vara anului 2017 de aici.

→ Bookmark Printout  ←

 

Devoționalul datorită Lui

De ce este perioada Crăciunului deosebită și de ce toate celelalte lucruri sclipitoare pălesc în comparație cu adevărată însemnătate a acestei sărbători? Datorită Lui, Isus Hristos. Un devoțional de 10 zile creat special pentru perioada Crăciunului și pentru o apropiere profundă între tine și Creatorul tău.

pdf-donwload-icon

Curriculum Glittr

Curriculumul glittr a fost creat pentru a face mai ușoară și accesibilă conducerea unui grup mic. Acesta cuprinde activități, bază biblică, puncte de discuție și timp de reflecție. Mai pe scurt, conține tot ce ai nevoie pentru a conduce o discuție într-un grup mai mic.

ad-curriculum-glittr

Descarcă curriculum