The best is yet to come

Să aveți un an strălucitor!

S-a mai terminat un an și unul nou a început de curând. La începutul fiecărui an, mulți oameni își fac planuri, își stabilesc țeluri sau așteptări de la noul an. Și eu fac același lucru. Când suntem la începutul unui nou an sperăm să schimbăm lucrurile care nu ne-au plăcut la anul care tocmai s-a încheiat. Cred că cu toții ne dorim să devenim o versiune din ce în ce mai bună a noastră. Dar cum facem asta când intrăm într-un an nou? Lăsăm trecutul să fie în trecut sau îl aducem cu noi? Cine vrem să devenim? Cum vrem să ne comportăm? Cum arată relația noastră cu Dumnezeu – ar trebui să fie ceva diferit? Ne gândim la atât de multe lucruri și dintr-o dată un singur țel devine un lucru puțin mai greu de îndeplinit. Poți fi copleșit de gândul că trebuie să-ți atingi țelul singur. Dar cine a spus că trebuie să faci asta singur?

Zilele trecute un lucru mi-a amintit de ce iubesc glittr și pe liderele care-și iau timp pentru a îndeplini misiunea noastră de a ne alătura adolescentelor din România și de a le încuraja și inspira să crească în credință. Stăteam la un Starbucks și citeam din cartea pe care o studiem la un grup de femei la care urma să merg în seara aceea. O lideră glittr intră în același Starbucks și am stat puțin de vorbă. Mi-a spus că se întâlnea cu una dintre fetele din grupul ei mic. Această lideră a stabilit că vrea să se întâlnească mai des cu fiecare fată din grupul ei mic. ÎMI PLACE LUCRUL ACESTA! Am stat și m-am uitat cum cele două au vorbit și au râs împreună și mi-am dat seama – asta e!

Despre asta e glittr!

Vrem ca fetele să știe că nu sunt singure pe lume.
Vrem ca fetele să știe că Dumnezeu le iubește mai profund decât oricine din viața lor.
Vrem ca fetele să știe că Dumnezeu are un plan și un scop ca ele să-și trăiască viața la potențialul maximum, indiferent de circumstanțele care intervin în viața asta.
Vrem ca fetele să știe că niște femei evlavioase vor să le fie alături în momentele bune, dificile, confuze, dureroase, triste și fericite din viața lor.
Vrem ca fetele să fie încrezătoare în identitatea lor în Cristos.
Vrem ca fetele să profite de orice oportunitate dată de Dumnezeu pentru a STRĂLUCI în această lume plină de întuneric.

Așadar, dacă vrei să faci niște schimbări în acest an, nu ești singură. NOI suntem aici pentru tine. Vrem să vedem cum devii cea mai bună variantă a ta. Te invităm să vii la un eveniment glittr sau la unul dintre grupurile noastre mici. Ne-ar plăcea să te întâlnim și să te cunoaștem.

2016……The Best is Yet to Come!!

“Însă eu totdeauna sunt cu Tine! Tu mă ții de mâna dreaptă, mă călăuzești cu sfatul Tău și apoi mă vei lua în slavă. Pe cine am eu în ceruri în afară de Tine? Iar pe pământ nu-mi găsesc plăcerea în nimeni, ci doar în Tine.” Psalm 73:23-25 NTR

-A.C

Leave a Comment