An nou, început nou

Pe vremea asta în fiecare an te gândești la anul care e pe sfârșite. Poate că ți se pare că anul a trecut foarte repede sau din contră, părea că nu se mai sfârșește. Poate c-a fost unul dintre cei mai buni ani ai tăi și-ți vei aminti mereu de el cu drag. Poate c-a fost un an plin de momente dificile și de abia aștepți să începi unul nou. Indiferent de cum a fost anul acesta, vestea bună e că urmează un an nou și un nou început.

2016 va începe în câteva zile. Ai un nou început. Vei continua să fii persoana care ai fost în 2015? Ce vei schimba în acest an? Cum este în prezent relația ta personală cu Isus? Cum vrei să se dezvolte? Înainte să înceapă 2016, setează-ți niște țeluri. Visează. Crede că Dumnezeu are lucruri MĂREȚE pentru tine anul acesta. Ia-ți timp să te rogi și să asculți ce încearcă să-ți spună Dumnezeu. Cu toții am făcut greșeli și vom mai face altele. Dar lucrul minunat e că Dumnezeu oferă iertare și har. Putem merge la el cu cererile noastre și El ne poate oferi un nou început. O viață nouă.

Așadar, în acest nou an, amintește-ți aceste cuvinte și declară-le peste viața ta:

“Sunt iubită de Dumnezeu, chemată de El, echipată cu multe daruri și prețuită. Niciun plan sau obstacol făcut de inamic nu mă poate ține departe de voia perfectă a lui Dumnezeu pentru viața mea. Pe măsură ce urmez vocea Mântuitorului meu, văd invizibilul, fac imposibilul și iubesc oamenii dificili de iubit. Sunt un miracol viu pentru că Isus Cristos locuiește în mine! Amin!” – Susie Larson

La mulți ani fetelor!

Leave a Comment