Fetele glittr – Raluca

Raluca este o tânără frumoasă din București, în ultimul an de liceu. Este o adevărată artistă când vine vorba de make-up. Și-a pus talentul la încercare și a machiat-o pe una din liderele glittr, Andrea Crozier. Poți vedea mai jos pozele dinainte și după machiaj.

2014-12-12 23.58.27

  • Cum ai început să machiezi?

M-a atras încă de mică make-up-ul! Mereu mă uitam pe net și încercam, cu ce aveam eu, diferite tipuri de make-up.

  • Ce îți place cel mai mult la machiaj?

Îmi place foarte mult să machiez și pentru faptul că interacționez cu oamenii, și pe lângă faptul că întâlnesc oameni frumoși, le pot evidenția toate trăsăturile.

  • Te vezi făcând machiaj profesional după liceu?

După liceu, îmi doresc foarte mult să îmi deschid un mic salon. Pe lângă partea de afacere, doresc să ajut fete care doresc să facă un curs de make-up și nu au venituri suficiente, și sa le ofer lecții de make-up gratis, iar mai apoi, ele sa procedeze la fel.

  • Ai un model sau o persoană pe care o admiri în această profesie?

Da, pot spune că admir foarte mult pe o fată care în scurt timp a urcat la un nivel foarte înalt în această profesie. Ea mi-a putut demonstra că, în urma muncii și strădaniei depuse și nu în ultimul rând, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul este posibil! Important este să fii cu adevărat pasionat de ceea ce faci. Pasiunea pusă într-un lucru îl face valoros și mult mai prețuit.

  • Ești inspirată de cineva sau de ceva atunci când machiezi pe cineva?

Când doresc să machiez pe cineva, îmi aleg o temă anume. Încep prin a căuta mai multe tipuri de make-up potrivite pentru tema respectivă de pe diferite site-uri.

 

Important este să fii cu adevărat pasionat de ceea ce faci. Pasiunea pusă într-un lucru îl face valoros și mult mai prețuit.  – Raluca, 18 ani

 

Leave a Comment