Dă-i lui Dumnezeu ce ai mai bun

Fiind adolescentă te gândești că important este să arăți cât mai bine când mergi la școală, să faci parte din cel mai popular grup din clasă, sa ai un iubit pentru că așa au toate fetele…și în acest fel toată atenția ta este acaparată de ce este “la modă” sau “vreau să fiu ca celalalte fete”. Însă atunci când te concentrezi pe aceste lucruri vei fi, de cele mai multe ori, dezamăgită. Vei vedea că ele, până la urmă, nu îți aduc bucurie de durată, ci doar de moment. Nu da ce ai mai bun unor lucruri care nu durează.
Dă-i ce ai mai bun lui Dumnezeu, pentru că El va face fiecare aspect din viața ta să strălucească și să îți aducă bucurie. Când relația ta cu Dumnezeu este cel mai important lucru pentru tine, El te va face să arăți frumoasă, îți va da prieteni adevărați si de calitate și îți va pregăti când va fi momentul potrivit și cel mai frumos și drăguț băiat pentru tine.

Dumnezeu vrea doar atât de la tine începând cu acest moment al adolescenței: Să îi dai în fiecare zi ce ai mai bun din timpul tău! Investește în relația ta cu Dumnezeu și vei vedea cum celalate lucruri vor veni fără să faci tu vreun efort!
Acest lucru am hotărât eu la vârsta de 18 ani; a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o pentru că atunci când am fost concentrată să îi dau Lui ce am mai bun, El a adus în viața mea doar lucruri de care pur și simplu mă minunam!

Poate te gandești ce poți tu face în așa fel încât să îi dai Lui ce ai mai bun? Uite câteva exemple, însă tu poți să mai adaugi dacă te mai gândești și la altceva:
– acordă timp Bibliei și rugăciunii
– folosește talentele pe care El le-a pus în tine (eu 4 ani la rând am fost să ajut în tabere ca și lideră, dar la tine poate fi altceva, poate ceva în biserică sau în alte asociații unde poți ajuta)
– învață pentru scoală – e important pentru tine în această perioadă să te concentrezi pe școală și vei vedea cât de mult te va ajuta pe viitor
– iubește-ți familia și prietenii și încearcă să faci ceva pentru ei prin care le poți arăta ca ții la ei

E frumoasă perioada adolescenței! Bucură-te de ea împreună cu Dumnezeu!

Miriam (echipa glittr)

Leave a Comment