Serie nouă de postări

Unul dintre motivele pentru care glittr există este că noi înțelegem cum este viața unei adolescente și vrem să oferim sprijin și călăuzire fetelor din România. Le oferim evenimente, grupuri mici și resurse pentru a le ajuta în diferite domenii ale vieții lor.

În noiembrie vom avea o serie de postări pe blog numite „Ce i-aș spune sinelui meu adolescent”. În fiecare săptămână vom avea o invitată care își va spune povestea din perspectiva ei de acum. Femeile care vor scrie sunt din mai multe țări, iar vârsta lor este cuprinsă între 20-35 de ani.

Fiind femei mature, ne putem uita înapoi în viață și să vedem cum anii adolescenței nu sunt așa de ușori, ci pot fi cele mai dificile părți din viață. Vrem să împărtășim cu voi poveștile acestor femei pentru că oferă o altă perspectivă asupra lucrurilor învățate și e posibil să vă puteți identifica în unele dintre ele. Cu toate avem povestea personală plină de momente bune, dar și de momente mai rele, pe care poate încercăm să ni le amintim sau, din contră, să le uităm. Pe măsură ce ne maturizăm, începem să vedem lucrurile diferit de cum le vedeam când eram adolescente. Continuăm să învățăm mai multe despre noi și despre alții. Așadar, vă rugăm să fiți deschise la sfaturile sau ideile pe care aceste femei le pot oferi.

Fă-ți timp. Citește o poveste. Gândește-te cum ți se aplică.

Această serie nu este doar o altă modalitate prin care să vă spunem ce ar trebui sau nu ar trebui să faceți. Totuși, este un mod prin care vă putem sfătui, spunându-vă: „Vă rugăm, învățați din succesele și greșelile noastre.”

Vrem să vă trăiți viața la potențialul maximum!

De aceea, încurajați-vă unii pe alții și întăriți-vă unii pe alții, așa cum, de fapt, și faceți. – 1 Tesaloniceni 5:11

Leave a Comment