Fii cine ai fost creată să fii

shutterstock_193792337-[Converted]

De obicei îmi verific Facebook-ul de mai multe ori în decursul unei zile și găsesc selfiuri, poze cu mâncare, oameni care povestesc despre vacanțele lor, dezbateri politice și lista poate continua. Totuși, în ultimul timp am observat multe videoclipuri și mesaje de la muzicieni, actrițe și companii care promovează și încurajează o imagine de sine pozitivă pentru femei și tinere. Este interesant că reclamele astea pun foarte multă presiune pe fete să arate într-un anumit fel, să se îmbrace într-un mod și să reacționeze într-un fel anume, dar oamenii vin acum împotriva acestui lucru și spun să „fii cine ai fost tu creat să fii.”

Iubesc chestia asta! Este exact motivul pentru care glittr a fost început aici, în România. Vedem fete care se uită la media, modele, vedete și lucruri la modă pentru a defini cine sunt. Noi credem că Dumnezeu a creat fiecare fată pentru mai mult. Vrem să vedem că fetele sunt confortabile în propria piele. Eu am încercat să trăiesc o viață urmând curentul societății și găsind valoare și afirmație în opiniile celorlalți.. este foarte obositor! Tot ce vezi îți spune că trebuie să porți asta, nu poți face asta, trebuie să arăți într-un fel și lista continuă. Nu poți niciodată să ajungi din urmă trendul și nu e niciodată îndeajuns. Dar ca glittr, noi vrem să le vorbim tinerelor din România despre adevăr și viață. Vrem ca ele să știe că sunt îndeajuns, exact așa cum sunt.

În noul său cântec, „Try”, Colbie Caillat spune lucrurile astea perfect:
„Stai o secundă,
De ce ar trebui să-ți pese ce cred ei despre tine
Când ești singură, îți place ce vezi?
Îți place ce vezi?

Nu trebuie să încerci atât de mult
Nu trebuie să renunți la tot
Trebuie doar să te ridici, ridică-te, ridică-te
Nu trebuie să schimbi nimic la tine.

Demachiză-te, desprinde-ți părul
Respiră, uită-te în oglindă, la tine
Îți place ce vezi?
Căci mie-mi place!

Aşadar, sunt încurajată să văd că oamenii care au o mare influenţă încep să vorbească şi să încurajeze fetele să fie ele însele şi să nu mai încerce să fie cine nu sunt sau cine le spune lumea să fie.

În timp ce încurajăm fetele să devină fete glittr, noi spunem:
Găsește-ți identitatea și încrederea în Hristos. APOI vei fi cu adevărat frumoasă și vei STRĂLUCI în această lume.

Leave a Comment