Ce faci vara asta?

carpe diem 2

Odată cu intrarea în luna iunie, toți oamenii așteaptă un singur lucru.. vacanța de vară. Chiar dacă ești elev sau student, o să ai parte de un timp de relaxare sau distracție. De multe ori așteptăm cu nerăbdare vacanța de vară, iar când ea vine, parcă trece prea ușor.

Fie că mergi în vizită la rude, prieteni, călătorești, mergi în tabere, fie că nu ieși din orașul în care locuiești, vrei să ai un timp cât mai fain și să îți faci amintiri de neuitat.

Totuși, ce facem noi cu vara asta? Ne bucurăm de fiecare zi în parte sau ne irosim timpul? Încearcă să faci ceva semnificativ în fiecare zi. Nu pierde nicio ocazie. Profită de fiecare moment și lasă-ți amprenta în viețile celorlalți. Ai o singură viață și nu trebuie irosită.

Trebuie să adăugăm însemnătate fiecărei zile. Nu ar trebui să treacă o zi în care să nu fi făcut un lucru bun pentru un prieten, un vecin sau chiar un necunoscut. Ar trebui să se vadă că știm să apreciem viața și tot ce ne oferă ea.

De fiecare dată când ți se oferă ocazia, fă un compliment, învață un lucru nou, cântă, scrie unui prieten ce apreciezi la el, fii prietenul pe care ți l-ai dori și bucură-te de viața pe care o ai.

La sfârșitul fiecărei săptămâni, gândește-te la zilele care tocmai au trecut. O să-ți amintești de ele peste un an sau au fost lipsite de semnificație?

*Carpe Diem = Trăiește clipa!

Leave a Comment